Kwaliteitsborging - van_der_Kruijs_Schildersbedrijf_Eindhoven

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Garantie
Garantie door kwaliteit en brancheverenigingen
Door inzet van goed opgeleid personeel, de juiste applicatiemethoden en uitsluitend A-fabrikaten, staan wij voor onze kwaliteit. Derhalve verstrekken wij, indien gewenst schriftelijk, standaard 3 jaar garantie op al onze schilderwerkzaamheden (optioneel 5 jaar) en 5 jaar op beglazingswerkzaamheden, conform voorwaarden V.V.V.F.

AF Erkend
Op initiatief van Koninklijke Vereniging Fosag te Rijswijk is na het verdwijnen van de vestigingswet een nieuwe erkenningsregeling opgesteld onder de naam "AF". Uiteraard zijn wij hier vanaf het eerste uur bij aangesloten, immers is dit voor onze opdrachtgevers een garantie dat wij alle opdrachten uitvoeren volgens de voorwaarden van de erkenningsregeling.

TUV VCA*
Vanuit het ISO 9002 systeem hebben wij een speciaal veiligheidssysteem in ons bedrijf geĆÆntegreerd, het V.C.A* systeem. In juli 1998 zijn wij wederom door Bureau Veritas hierop beoordeeld en goed bevonden zodat ook dit certificaat in ons bezit is.
Het systeem voorziet in gekeurd klim- en hulpmaterieel, analyseren gevaarlijke situaties, veiligheidsopleidingen, alternatieve verfproducten en - systemen e.d. Dit systeem garandeert de veiligheid van werknemers van zowel opdrachtgever / opdrachtnemer als van derden en wordt de overlast tijdens uitvoering geminimaliseerd o.a. door gebruik van minder belastende materialen en arbeidsprocessen.
Erkend Leerbedrijf
Het Savantis Erkend Leerbedrijf keurmerk is een bewijs van goed opgeleid en gekwalificeerd personeel.
Jaarlijks worden binnen ons bedrijf diverse scholieren opgeleid tot vakman zodat wij ook in de toekomst verzekerd blijven van goed opgeleid personeel. Tevens is er een opleidingsplan voor bestaand personeel op het gebied van vakbekwaamheid, kwaliteit, veiligheid en milieu.
Ook draagt het S.P.O.S.-project bij aan de instroming van goed gemotiveerde leerling-schilders door combinatie van werkend leren.
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu